nav

                                                                          

цени за средни веб сајтови

Веб сајт со средна големина би содржел до 20 страници и 40 фотографии. Ќе бидеме со вас во текот на целиот процес, од креирање на уникатен дизајн кој најдобро ќе ве претстави пред светот, преку структуирање на веб сајтот, уредување на фотографии, до конечното објавување на вашиот веб сајт. Во можност сме редовно да го ажурираме вашиот веб сајт, доколку ви треба и оваа услуга. Ажурирањето не е вклучено во табелата подолу: претпочитаме да склучиме посебен договор за ажурирање, во согласност со потребите на нашите клиенти.

  количина ед. цена (€) вкупно € вкупно мкд
уникатен дизајн 1 170 170 10.455
структуирање на веб сајтот 1 50 50 3.075
изработка на 20 HTML страници 20 5 100 6.150
обработка на фотографии 40 1.25 50 3.075
 

вкупно

370 22.755
Опционални услуги      
дополнителен јазик 1 50 50 3.075
изработка на 20 страници за втор јазик 20 4 80 4.920
уредување страница со контакт форма 1 3 free free
скенирање фотографии 40 2 80 4.920
фото галерија 1 50 50 3.075
 

вкупно

260 15.990
       
 

ВКУПНО

630 38.745

За нарачки во Република Македонија, додадете 18% ДДВ.

за поголеми веб сајтови, погледнете го нашиот ценовник
 

© Блесок, 1998-2012. Сите права се задржани.