nav

                                                                          

урнеци за мали веб сајтови

Овие веб темплејти се направени за мали, статични веб сајтови кои би содржеле до 5 веб страници и 10 фотографии: главна страница, контакт, за нас, референци, услуги (или слична структура). Вашиот веб сајт може да биде објавен на повеќе од еден јазик. Дизајнот ќе го добиете бесплатно; ќе платите само за изработката на страниците и за обработката на фотографиите. Доколку сакате вашиот веб сајт да има уникатен дизајн, додадете 150 € / 9.200 мкд на крајната сума.
Забелешка
: плаќањето се извршува однапред, а сите материјали се доставуваат преку е-пошта.

  количина ед. цена (€) вкупно € вкупно мкд
уредување на 5 HTML страници 5 7 35 2.150
уредување на фотографии 10 2 20 1.230
 

вкупно

55 3.380
Опционални услуги        
дополнителен јазик 1 50 50 3.070
уредување на 5 HTML страници за втор јазик 5 7 35 2.150
скенирање фотографии 10 3 30 1.850
фото галерија 1 50 50 3.070
 

вкупно

185 10.140
  ВКУПНО 240 12.290

За нарачки во Република Македонија, додадете 18% ДДВ.

кликни да зголемиш кликни да зголемиш кликни да зголемиш кликни да зголемиш
/кликни да зголемиш/

за поголеми веб сајтови со уникатен дизајн, погледнете го нашиот ценовник
 

© Блесок, 1998-2012. Сите права се задржани.