nav

                                                                          

добредојдовте

добредојдовте

блесок.веб.дизајн е основан во 1998, како оддел на Културна установа „Блесок“.

Од тогаш, креиравме голем број веб сајтови – повеќето од нив во областа на културата и со мулти-јазични содржини.

Нашето портфолио можете да го погледнете овде

Во уникатните дизајни вклучуваме asp, php, html, js, и flash. Правиме од мали (лични) до средни и големи сајтови за деловни корисници.

BWD исто така креира апликации и дизајни за е-книги, CD-а и DVD.

Доколку ви треба подготовка за печат, графички дизајн, DTP, појдете на страницата на Blesok DTP.

© Блесок, 1998-2012. Сите права се задржани.